Догађаји

Summer Networking Event 2019


Овогодишњи Summer Networking Event уприличен је 28. јуна на шестом спрату Београђанке у Масариковој улици у Београду.
Прочитај више

ОССИ Окупљања


Зима још увек није дошла, некима је семестар још увек у току а неки се тек загревају за испитне рокове.
Прочитај више

Летња ОССИлација 2018


Време је за још једну добро познату традицију!
Прочитај више

ОССИ на Трећем регионалном форуму младих


У Новом Саду од 29. јуна до 1. јула одржао се Трећи регионални форум младих (Regional Youth Forum) који је окупио младе лидере, студенте и социјално активне појединце из земаља Западног Балкана и коме сам имала част да присуствујем као потпредседник Организације српских студената у иностранству.
Прочитај више

Summer Networking Event 2018


У недељу 1. јула на тераси 6. спрата Београђанке (Масарикова 5/6) са почетком у 19 часова одржана је четврта по реду летња мрежа Summer Networking Event 2018.
Прочитај више

Stronger links, better opportunities: Networking of Serbian students in Germany


У петак, 1. децембра 2017. године, у „Sirius Facilities“ конференцијском центру у Минхену је захваљујући иницијативи ГИЗ-а (Немачко удружење за интернационалну сарадњу/Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) у сарадњи са ОССИјем одржан догађај „Stronger links, better opportunities: Networking of Serbian students in Germany“ са циљем да повеже српске студенте у Немачкој и представи им значај међусобног умрежавања како за успешан ток њихових студија тако и за даљи развој њихових каријера у Републици Србији или иностранству.
Прочитај више

Balkan Youth Forum


Сусрет младих успешних људи, студената, професора али и амбасадора са Балкана обележио је први Balkan Youth Forum одржан у сарадњи Организације српских студената у иностранству и Јејл Универзитета.
Прочитај више