Вести

Расписани избори у ОССИ-ју!

10.06.2017.

ОДЛУКА О РАСПИСИВАЊУ ИЗБОРА ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ ОДБОРА ОССИ-ја

 

Након успешног рада и истека двогодишњег мандата, ОССИ расписује изборе за све позиције у организацији 10. и 11. јула 2017. године!

Избори ће се одржати преко интернет сајта ОССИ-ја и позивамо све студенте у иностранству да се пријаве на нашем сајту како би остварили право гласа на изборима!

Актуелни одбор ОССИ-ја донео је одлуку о расписивању избора за нове чланове одбора који ће на функције званично ступити 15. августа 2017. године. Тренутни одбор који чине председник Александар Јаковљевић, потпредседник Страхиња Матејић, директорка за медије Јелена Матић, иректор за финансије и унутрашње послове Марко Његован и директор за локалне огранке Марко Ивановић, донео је одлуку да 10. јуна 2017. распише изборе за нове чланове одбора и то на свим позицијама:

 

1. Председник ОССИја

2.  Директор за медије

3. Директор за локалне органке

4. Директор за финансије и унутрашње послове

5. Ревизор ОССИја

 

Сви заинтересовами кандидати могу послати пријаву (биографија и фотографија) до 25. јуна на info@ossi.rs, а сами избори одржаће се 10. и 11. јула. Подсећамо да свако може да предложи друге кандидате за било коју позицију у организацији.

Уколико желите да будете део бирачког тела на предстојећим изборима, подсећамо вас да се пријавите на нашем сајту, тј. да кликнете на ”постани члан” (www.ossi.rs ) како бисте могли да гласате.

Званичну одлуку о расписивању избора можете пронаћи овде.

Свим кандидатима желимо пуно среће!